ÁSZF készítése, ÁSZF-minta a webshopja számára

Az elektronikus kereskedelem az elmúlt években egyre nagyobb mértékű lett, amióta pedig a koronavírus megbénította a világott, mégjobban felpörgött, egyre több és több webshop nyitja meg kapuit a vásárlók előtt. Amenniyben Ön webshopot kíván indítani, vagy már webshoppal rendelkezik, akkor a leendő vagy már meglévő vásárlóit rengeteg mindenről kell tájékoztatnia. Ennek legegyszerűbb módja az, ha általános szerződési feltételt (ÁSZF) alkalmaz a webshopján. Irodánk vállalja, hogy elkészít a webshopja számára a mindenkor hatályos jogi szabályozásnak megfelelő ÁSZF-et.

Miért válassza az irodánkat az ÁSZF elkészítésével?

  • Egyedi ÁSZF-et készítünk: az interneten nagyon sok ÁSZF érhető el, azonban a legtöbbjük hatálytalan, nem tartalmazzák azokat a szükséges adatokat, amelyeket a jogszabály előír
  • Gyorsan elkészítjük Önnek: hogy ne legyen a webshopja ÁSZF nélkül, vagy nem egy hatálytalan ÁSZF-fel működjön, irodánk a legrövidebb időn belül elkészíti Önnek a szükséges általános szerződési feltételeket tartalmazó dokumentumot.
  • A dokumentum mindent tartalmazni fog, amelyet a jogszabály előír, így ezzel elkerülheti a felesleges fogyasztóvédelmi bírságokat.

Nem rendelkezik még a webshopja ÁSZF-fel? Vagy tanácsot akar kérni, hogy megfelel-e a mostani ÁSZF a jogszabályi rendelekzéseknek? Keresse irodánkat!

ÁSZF-minta, ÁSZF készítése

Mit kell tartalmaznia az ÁSZF-nek?

Egy webshop ÁSZF-nek többek között tartalmaznia kell a vásárlás menetére vonatkozó részletes tájékoztatást, a fizetés menetét, a fogyasztót tájékoztatni szükséges az elállási jogáról. Ugyancsak rendelkezni szükséges az ÁSZF-ben, hogy a szállítás hogyan történik, azt milyen áron veheti igénybe a fogyasztó, költségét ki viseli.

Tartalmaznia kell a webshopot üzemeltető részletes adatait, továbbá azt is, hogy a fogyasztó milyen elérhetőségeken keresheti panasszal a vállalkozást.

A fogyasztóvédelmi hatóság elsődlegesen azt ellenőrzi, hogy a webshopján fellelhető ÁSZF megfelel-e minden követelmények.

Kinek ajánljuk az ÁSZF-szolgáltatásunkat?

W

Ha jelenleg is van Önnek webshopja

W

Akik most kívánnak webshopot indítani

W

Akik hatályosítani kívánják a jelenlegi wenshop ÁSZF-et

W

Jogi tanácsadásra van szüksége

Ha Önnek webshopja van, vagy webshopot kíván indítani, akkor az ÁSZF készítésével, felülvizsgálatával keresse irodánkat!

1 + 9 =