Cégjogi képviselet, munkajogi képviselet

Egy társaságnak megannyi dologra oda kell figyelni, rengeteg a jogszabályváltozás, figyelni kell a munkavállalói jogokra, munkavédelmi szabályokra, gyakorlatilag folyamatos jogi szakemberre van szüksége. Irodánk teljes körűen vállalja a cégének szükséges okriatminták, szabályzatainak elkészítését, Önnel és társaságával összhangban kialakítjuk a jogi folyamatokat.

Miben tudunk segíteni?

  • Eseti cégjogi ügyvédi szolgáltatás: az eseti megbízást abban az esetben ajánljuk Önnek, ha a cégének nincs rendszeres tanácsadásra, jogi támogatásra szüksége. Ebben az esetben a megbízási díat esetenként kell megfizetnie.
  • Rendszeres cégjogi ügyvédi szolgáltatás: ez akkor megfelelő Önnek, ha úgy érzi, folyamatos jogi támogatásra van szüksége. Ennél a formánál havonta rendszres megbízási díj ellenében irodánk a társasága rendelkezésére áll, folyamatosan karban tartja a szerződésmintákat, figyelemmel kíséri a társaság tevékenységi körét érintő jogszabályváltozásokat.
  • Munkajogi tanácsadás: egy társaság vezetőjének nem mindig egyszerű a feladata a munkavállalókkal. Irodánk munkajogi tanácsokat is ad az Ön részére, ha valamely kérdésben nincs meg a tudása.
  • Követeléskezelés: ha cégének kintlévősége van, irodánk vállalja a tartozás jogi és törvényes úton történő behajtását, hogy ezzel Önnek ne kelljen foglalkoznia.

Munkajogi tanácsra van szüksége? Szüksége van munkaszerződés mintára?

Keressen bizalommal, vegye igénybe szolgáltatásunkat.

Cégjog, munkajog

Ha Önnek cégjogi képviseletre, társaságjogi, munkajogi tanácsra van szüksége, keressen bizalommal.

15 + 7 =