Cégalapítás, cégmódosítás

A gazdaság alapját a cégek adják, és egy új cég alapítása megannyi izgalommal, de rengeteg teendővel is jár. A legtöbben nagyon egyszerűnek hiszik a cégalapítást, ám sok buktatóval járhat, ha nem a megfelelő szakemberre bízza új cégének alapítását, vagy már meglévő cégének módosítását. Irodánk a lehető legrugalmasabban és leggördülékenyebben segít Önnek megalapítania a cégét, vagy módosítani a már meglévő társaságát.

Amiben Önnek segíteni tudunk!

  • Teljes ügyvédi tanácsadás és információ átadás a cégalapítás, cégmódosítás menetéről, költségéről, idejéről
  • A teljes ügyvédi cégjegyzési eljárás lebonyolítása a lehető legrövidebb határidőn belül: megfelelő okiratok elkészítése, és azok továbbítása az illetékes cégbíróság felé
  • Cégbejegyzés, változásbejegyzés megtörténtéről azonnal értesítem Önt, továbbá a szükséges, úgynevezett eaktákat a megfelelő bank, vagy Ön felé továbbítjuk
  • A cégbejegyzés, cégmódosítás gyors, zökkenőmentes és jogszerű lesz, megkímélem a hiánypótlásoktól
  • Amennyiben sürgősen kell valami miatt módosítania a társaság létesítő okiratát, vagy gyorsan meg kell alapítani a társaságot, azonnal a rendelkezésére állunk
  • Az eljárás összes költségekről előre tájékoztatjuk Önt, így nem kell számítania nem számolt költséggel
  • Mind cégalapítás, mind cégmódosítás alkalmával megfelelő számú aláírási címpéldányt biztosítunk Önnek

Cégalapítás:
50.000,- Ft

Cégmódosítás:
30.000,- Ft

Vegye igénybe szolgáltatásunkat.

A cégalapítás, cégmódosítás menete

W

Adategyeztetés

Mind a cégalapítás, mind a változásbejegyzési eljáráshoz néhány személyes és céges adatra van szükség, amelyet Önnel egyeztetünk, akár személyesen, telefonon, vagy emailben

W

Okiratkészítés, időpontegyeztetés

Amennyiben minden információ rendelkezésre áll, azonnal elkészítjük a szükséges okriatokat és időpontot egyeztetünk Önnel aláírásra.

W

Aláírás

A megbeszélt időpontra aláírásra előkészítjük a szükséges okiratokat a megfelelő példányszámban. Az okriatok aláírására személyesen kerül sor, ekkor szükséges megfizetni az ügyvédi megbízási díjat, továbbá az eljárással összefüggő hivatalos költségeket is.

W

Okiratok benyújtása a cégbíróságnak

Az aláírtok okiratok irodánk elektronikus formába alakítja, valamint intézkedik a hivatalos költségek megfizetéséről a cégbíróság felé, továbbá elektronikus formában a cégalapító/cégmódosító okiratokat benyújtja az illetékes cégbíróság részére. Cégalapítás esetén a cégbíróság a benyújtást követően megküldi a társaság főbb adatait (adószám, cégjegyzékszám, statisztikai számjel), amelytől kezdve a társaság előtársaságként működhet.

W

Bejegyző végzés

Amennyiben a cégbíróság mindent rendben talált, úgy az irodánk részére elektronikusan megküldi a bejegyző végzést, amelyet haladéktalanul megküldünk Önnek. Ugyancsak megküldésre kerül Önnek az úgynevezett eakta, amelyet a banknak, továbbá a könyvelőjük részére is továbbítani kell. A cégalapítás ideje: akár 1 órán belül.

Céget szeretne alapítani, vagy a már meglévő társaságban változásbejegyzésre van szüksége? Keressen minket bizalommal és gyorsan, precízen elvégezzük a kért munkát.

7 + 8 =